Crna gora - Hotel Azul Beach Resort Montenegro 4*

Velika Plaža, Ulcinj 85360, Crna Gora Prikaži na karti

Vrsta putovanja

Vrsta putovanja

Crna Gora

Destinacija putovanja

Destinacija

Crna Gora

Vrijeme trajanja

Trajanje

8 dana

Predstavnik na destinaciji

Lokalni predstavnik

uključen

Predstavnik na destinaciji

Veličina grupe

do 160 osoba

Hotel 4*

Vrsta smještaja

Hotel 4*

All inclusive

Usluga

All inclusive

Ljubljana Airport

Polazište

Ljubljana Airport

Zrakoplovom

Vrsta prijevoza

Zrakoplovom

Opis programa

Crna gora - Hotel Azul Beach Resort Montenegro 4* - Ulcinj


Svakog petka 5.5.-29.9.2023.
 
BUDVA, kraljica Mediterana, jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Grad kazališta, turističko središte, festivalski grad, mondeno ljetovalište i prestižna točka na turističkoj karti Europe. Uspon velikih mediteranskih kultura obilježio je duh ovog grada, što se osjeća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. Budvu često nazivaju "metropolom turizma" jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori. Ono što ljude privlači i dovodi u Budvu je prije svega nešto što je priroda podarila ovom kraju, a ona mu je podarila jedinstvenu ljepotu sunca, mora i niza bisernih plaža u podnožju planinskih planina. Velika vrijednost Budve je njena kulturno-povijesna baština: brojni spomenici, iskopine, tvrđave, samostani, crkve...
 
POLOŽAJ:
Azul Beach Resort Montenegro by Karisma 4* smješten je 5km sjeverno od Ulcinja, na privatnoj pješčanoj plaži u okviru 12km duge Velike plaže u Ulcinju.
 
SMJEŠTAJ:
Kompleks raspolaže sa čak 479 moderno uređenih soba i apartmana raspoređenih u nekoliko zgrada.  Svaka soba ima klima uređaj, balkon, SAT/TV, Wifi internet, telefon, radio, ormar za odjeću, ogledalo, aparat za kafu/čaj, mini bar i kupatilo (wc, tuš kabina, fen za kosu, toaletni pribor i peškiri).
Kiwi Studio: soba površine 16m2, sa francuskim ležajem. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i 1 dijete. Ova soba namijenjena je gostima koji svoj odmor provode pretežno na otvorenom.
Kiwi Double Room: soba površine od 19-21m2, sa francuskim ležajem (160x190cm) ili sa 2 odvojena kreveta (90x190cm). Ova soba nema pomoćni krevet, već dijete spava na krevetu sa roditeljima. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 1 dijete do 13 godina.
Double Room: soba površine 21m2 sa queen size krevetom i sofom na razvlačenje. Maksimalni kapacitet 3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i 1 dijete.
Garden Lounge Suite: soba površine 34m2 sa queen size krevetom i dvosjedom na razvlačenje koji se nalazi u odvojenom prostoru. Ove sobe imaju opremljenu terasu sa pogledom na park i namijenjene su za ljubitelje prirode koji žele miran odmor. Maksimalni kapacitet  2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe i 1 dijete.
Kiwi Suite: soba površine 42m2 idealan je izbor za porodice ili prijatelje koji putuju zajedno. Sastoji se od dvokrevetne sobe i odvojenog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. Maksimalni kapacitet je 4 odraslih, 3 odraslih i 1 dijete, ili 2 odraslih i 2 djece.
Garden Lounge Junior Suite: soba površine 42m2 sa queen size krevetom i dvosjedom na razvlačenje koji se nalazi u odvojenom prostoru. Ova vrsta soba ima proširenu, opremljenu  terasu  koja će vam omogućiti ugodne momente pod suncem ili u hladu. Maksimalni kapacitet 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete.
Two Bedroom Suite: soba površine 34m2 sa queen size krevetom u jednoj prostoriji, i krevetom na sprat u odvojenoj spavaćoj sobi.  Sve sobe ovog tipa imaju balkon i pogled na park. Namijenjene su porodicama koje su u potrazi za kvalitetnim odmorom sa nizom zabavnih aktivnosti. Maksimalni kapacitet 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Hotel raspolaže sa 122 sobe ovog tipa.
Two Bedroom Family Suite: soba površine 42m2 sa queen size krevetom u jednoj prostoriji, i 2 kreveta na sprat u odvojenoj spavaćoj sobi.  Svaka soba ima svoje kupatilo. Maksimalni kapacitet 5 osoba; 2 odraslih i 4 djece ili 4 odraslih i 2 djece.
 
SADRŽAJ: 12 restorana i barova, 8 bazena, najveće bazensko područje na Jadranu, preko 50 m široka pješčana plaža, kazalište na otvorenom, Konferencijski sadržaji, Sportski objekti

Usluga: All inclusive
Breakfast: 07:30 - 10:30
Lunch: 12:30 - 15:00
Dinner: 18:00 - 21:30

Plaža: Smješten na jedinstvenoj Velikoj plaži na južnoj obali Crne Gore, najdužoj pješčanoj plaži na Jadranu, Azul Beach Resort Montenegro je mjesto za luksuz, užitak i apsolutnu zabavu.
 
Internet stranica hotela: www.karismahotels.com
 
Doplate:
- na recepciji za turističku pristojbu i jednokratnu hotelsku prijavu
- u agenciji za transfer do / od odabranog objekta
- u agenciji za transfer do zračne luke u Ljubljani
VAŽNA NAPOMENA!    
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja najkasnije 3 dana prije polaska. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama. Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaska iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

                  
PARKING U ZRAČNOJ LUCI U LJUBLJANI Jožeta Pučnika: Svim putnicima i posjetiteljima koji žele koristiti vanjsko parkiralište moći će parkirati automobil na cijelom vanjskom parkiralištu P1, gdje je na raspolaganju više od 900 parkirnih mjesta. Cijena prema cijeniku zračne luke. Parkiralište se može platiti na parkiralištu na parkomatu P1 ili na parkirnoj blagajni u garaži. Cijena 60 EUR uz rezervaciju aranžmana.           

Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda izvođenja programa putovanja (redoslijed izvedbe/satnica unutar definiranih termina programa, fakultativne usluge i sl.). Za ovo putovanje vrijede sljedeći opći uvjeti organizatora.

Cijena uključuje

povratni let iz Ljubljane za Tivat, aerodromske i sigurnosne pristojbe
1 komad predane prtljage do 20 kg i 1 komad ručne prtljage do 5 kg
7 noćenja i usluge prema odabranom objektu u standardnim dvokrevetnim sobama - prema rasporedu hotela
osnovno osiguranje od nezgode, u slučaju nezgode koja se dogodila tijekom putovanja koju nije prouzročio sam osiguranik
predstavnik agencije u Informativnom uredu u zračnoj luci
usluge predstavnika u odabranom mjestu vašeg odmora uz minimalno 50 osoba po terminu

Cijena ne uključuje

putno osiguranje,
obroke drugačije od navedenih,
prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama,
fakultativne izlete,
napojnicu vozačima i vodičima,
najam opreme na plažama,
druge usluge koje nisu navedene,
boravišnu pristojbu.

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

po osobi već od
1.139,00 € (8.581,80kn) za polazak 15.09.23
{{step.step_header}}
{{step.step_action}}
{{adults}}
{{children.length}}
{{index+1}}. Dijete dob
{{offerInfo.RoomDetails}}
Redovna cijena
{{formatMoney(offerInfo.TotalPrice)}} {{formatMoney(offerInfo.Price)}}
({{doublePricesFormat(offerInfo.TotalPrice)}}) ({{doublePricesFormat(offerInfo.Price)}})
  • ({{double_price_html}}) {{total_price_html}}
  • ({{double_pay_now_html}}) {{pay_now_price_html}}
Provjeri sve termine i cijene