Crna gora - Hotel Montenegro Beach Resort 4*

HG Budvanska rivijera, 85310 1, Trg Slobode, Budva, Crna Gora Prikaži na karti

Vrsta putovanja

Vrsta putovanja

Crna Gora

Destinacija putovanja

Destinacija

Crna Gora

Vrijeme trajanja

Trajanje

8 dana

Predstavnik na destinaciji

Lokalni predstavnik

uključen

Predstavnik na destinaciji

Veličina grupe

do 160 osoba

Hotel 4*

Vrsta smještaja

Hotel 4*

Noćenje s doručkom

Usluga

Noćenje s doručkom

Ljubljana Airport

Polazište

Ljubljana Airport

Zrakoplovom

Vrsta prijevoza

Zrakoplovom

Opis programa

Crna gora - Hotel Montenegro Beach Resort 4* - Bečići


Svakog petka 5.5.-29.9.2023.
 
BUDVA, kraljica Mediterana, jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Grad kazališta, turističko središte, festivalski grad, mondeno ljetovalište i prestižna točka na turističkoj karti Europe. Uspon velikih mediteranskih kultura obilježio je duh ovog grada, što se osjeća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. Budvu često nazivaju "metropolom turizma" jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori. Ono što ljude privlači i dovodi u Budvu je prije svega nešto što je priroda podarila ovom kraju, a ona mu je podarila jedinstvenu ljepotu sunca, mora i niza bisernih plaža u podnožju planinskih planina. Velika vrijednost Budve je njena kulturno-povijesna baština: brojni spomenici, iskopine, tvrđave, samostani, crkve...
 
Mjesto:
Moderan hotel visoke kvalitete. Odličan je izbor za obiteljski odmor. U ovom hotelu stvoreno je okruženje bezbrižnog odmora punog radosti s udobnim sobama koje imaju dovoljno mjesta za dječji krevetić, zdravom, organskom hranom i pićima domaćih proizvođača, animatorima i brojnim mogućnostima za uživanje i razonodu. Nalazi se u mjestu Bečići, pored poznate velike plaže.

Hotelski sadržaji:
Uz restoran, aperitiv bar, caffe-slastičarnicu, Internet kutak u lobby baru, frizerski salon i praonicu rublja, ponudu hotela upotpunjuju sadržaji kao što su; TV, profesionalna biljar dvorana, kongresni centar s tri dvorane, wellness centar s jednim unutarnjim i tri manja vanjska bazena, saunom, turskom kupelji i jacuzzijem. Medicinski centar koji nudi profesionalne masaže i piano soba obogatili su i učinili raznovrsnijom ponudu ovog hotela čijim gostima je na raspolaganju i hotelska plaža uz koju se nalaze Tequila bar i Express restoran.

Smještaj:
STANDARDNA SOBA opremljene su kako bi gostima pružile udobnost i izvrsno su mjesto za opuštanje prije i poslije plaže. U pastelnim tonovima, opremljene drvenim namještajem, zidovima ukrašenim pejzažima Crne Gore, standardne sobe osigurat će ugodan boravak svojim gostima. Sve sobe imaju bračne krevete, uz pomoćni ležaj za dijete do 12 godina.

SUPERIOR SOBA se nalaze u prizemlju i na prvom katu novog bloka, prostiru se na 27 m2, imaju terasu s pogledom na zelenilo i hotelski kompleks. U uređenju su korišteni topli i prirodni materijali, a sobe su opremljene mini-barom, satelitskom televizijom, telefonom s izravnom vanjskom linijom, bežičnim pristupom internetu, sefom i garderobnim ormarom. Sve sobe imaju dobro opremljenu kupaonicu s umivaonikom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i visokokvalitetnom kozmetikom. Sobe su dostupne s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i udobnim kaučem na razvlačenje.

SUPERIOR SOBA BOČNI POGLED NA MORE nalaze se od 2. do 6. kata novog bloka, prostiru se na 27 m2, imaju terasu s djelomičnim pogledom na more kroz zelenilo. U uređenju su korišteni topli i prirodni materijali, a sobe su opremljene mini-barom, satelitskom televizijom, telefonom s izravnom vanjskom linijom, bežičnim pristupom internetu, sefom i garderobnim ormarom. Sve sobe imaju dobro opremljenu kupaonicu s umivaonikom, walk-in tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i visokokvalitetnom kozmetikom. Sobe su dostupne s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i udobnim kaučem na razvlačenje.

Usluga:
Noćenje s doručkom

Plaža:
Samo šetalište (širine oko 5 metara) dijeli hotel od vlastite plaže, koja pripada poznatoj pješčanoj plaži u Bečićima. Gostima su besplatno na raspolaganju ležaljke i suncobrani, kao i bar na plaži.
 
Internet stranica hotela: www.montenegrostars.com
 
Doplate:
- na recepciji za turističku pristojbu i jednokratnu hotelsku prijavu
- u agenciji za transfer do / od odabranog objekta
- u agenciji za transfer do zračne luke u Ljubljani
VAŽNA NAPOMENA!    
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek raspored letova po danima za svako odredište. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja najkasnije 3 dana prije polaska. Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama. Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaska iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća.

                  
PARKING U ZRAČNOJ LUCI U LJUBLJANI Jožeta Pučnika: Svim putnicima i posjetiteljima koji žele koristiti vanjsko parkiralište moći će parkirati automobil na cijelom vanjskom parkiralištu P1, gdje je na raspolaganju više od 900 parkirnih mjesta. Cijena prema cijeniku zračne luke. Parkiralište se može platiti na parkiralištu na parkomatu P1 ili na parkirnoj blagajni u garaži. Cijena 60 EUR uz rezervaciju aranžmana.           

Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda izvođenja programa putovanja (redoslijed izvedbe/satnica unutar definiranih termina programa, fakultativne usluge i sl.). Za ovo putovanje vrijede sljedeći opći uvjeti organizatora.

Cijena uključuje

povratni let iz Ljubljane za Tivat, aerodromske i sigurnosne pristojbe
1 komad predane prtljage do 20 kg i 1 komad ručne prtljage do 5 kg
7 noćenja i usluge prema odabranom objektu u standardnim dvokrevetnim sobama - prema rasporedu hotela
osnovno osiguranje od nezgode, u slučaju nezgode koja se dogodila tijekom putovanja koju nije prouzročio sam osiguranik
predstavnik agencije u Informativnom uredu u zračnoj luci
usluge predstavnika u odabranom mjestu vašeg odmora uz minimalno 50 osoba po terminu

Cijena ne uključuje

putno osiguranje,
obroke drugačije od navedenih,
prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama,
fakultativne izlete,
napojnicu vozačima i vodičima,
najam opreme na plažama,
druge usluge koje nisu navedene,
boravišnu pristojbu.

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

Provjeri sve termine i cijene