Egipat - The Grand Hotel Hurghada 4*

The Grand hotel Hurghada, Egipat

Vrsta putovanja

Vrsta putovanja

Egipat

Destinacija putovanja

Destinacija

Hurghada

Vrijeme trajanja

Vrijeme trajanja

8 dana

Predstavnik na destinaciji

Lokalni predstavnik

uključen

Hotel 4*

Vrsta smještaja

Hotel 4*

All incuslive

Usluge

All incuslive

Ljubljana Airport

Polazište

Ljubljana Airport

Zrakoplovom

Vrsta prijevoza

Zrakoplovom

Opis programa

The Grand Hotel Hurghada 4* / Hurghada


Posebne značajke:
- uređen park,
- pješčana plaža s blagim padom,
- škola ronjenja neposredno na plaži

Vrijednost više:
- izravan prijevoz iz zračne luke do hotela (pribl. 15 minuta),
- na recepciji besplatan pristup do bežičnog interneta.

Položaj: Hotel se nalazi neposredno na uređenoj vlastitoj plaži s promenadom. Hotel je okružen prekrasnim parkom, koji oduševljava sve ljubitelje hortikulture. Posebno je omiljen svima koji traže mir i tišinu. Središte Hurghade udaljeno je približno 10 kilometara, a do tamo je svakodnevno organiziran autobusni prijevoz. U neposrednoj blizini ulica GRAND MALL s malim trgovinama, barovima i restoranima.

Hotelska ponuda: U hotelskom kompleksu šeće se parkom pored glavne zgrade da bi se došlo do nekoliko objekata - jednokatnica, dvokatnica i trokatnica koje nude ukupno 326 soba. U glavnoj zgradi nalazi se prostrani lobi s recepcijom , dva saoposlužna restorana, suvenirnica, prostor za fitness, Piano Bar i lobby bar. Na zasebnoj plaži nalazi se Aqua centar s ponudom škole ronjenja (EURO DIVERS) te mogućnošću surfanja i drugih sportskih aktivnosti. Hotelsku ponudu dopunjuju različiti barovi na bazenu i na plaži. Uz bazen i na plaži dostupni su besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za plažu čekaju goste u sobi, u torbi za plažu.
U susjednoj ulici GRAND MALL nalazi se Internet kafić, biljar klub, male trgovine, nargila kutak, ljekarna, različiti restorani i barovi te frizerski salon.

Sobe:
Superior soba: ima tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, mini hladnjak, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj (sezonski), balkon ili terasu s pogledom na park
Standardna soba: jednako je opremljena, no manja i s užim francuskim krevetom.
Obiteljska soba: opremljena poput superior sobe, no ima odvojenu spavaonicu, s pogledom na park ili bazen.
Prilikom rezervacije superior ili obiteljske sobe (tri ili više osoba), u sobi je bračni krevet i pomoćni ležaj.

Za smještaj u ostale tipove soba, cijena na upit!
Popust za djecu na upit!

Sport i zabava: Stolni tenis, tijekom dana animacija pored bazena i na plaži, navečer predstave.
Uz doplatu: fitness centar, tenis, sauna, jakuzi, masaže, aktivnosti na plaži (paragliding, Aqua centar, ronjenje i kitsurfing s lokalnim pružateljima usluga). Na plaži je i škola ronjenja Euro Divers.

Usluga: All inclusive - Samoposlužni doručak, ručak i večera, popodnevna užina i slatkiši. Uz prethodnu rezervaciju, mogućnost večere u različitim a la carte restoranima u pasažu GRAND MALL (piće uz doplatu).
Lokalna bezalkoholna pića su na raspolaganju 24 sati dnevno, a lokalna alkoholna pića, kava i čaj od 10 do 24 sata, nakon toga samo uz doplatu.

Obavezno je nošenje all inclusive narukvice. Detaljnije informacije o all inclusive programu, radnom vremenu barova i restorana, kao i uslugama koje su na raspolaganju uz doplatu, dobivte na destinaciji ljetovanja. Molimo imajte u vidu da određeni restorani zahtijevaju prethodnu rezervaciju i doplate. Treći i svaki sljedeći ležaj u sobi je dodatan i nije iste kvalitete kao osnovni ležaj.

PREPORUČAMO putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza puta

Viza:
Za ulazak u Egipat, putnicima je potrebna viza koja se ishodi na licu mjesta. Trošak vize iznosi 28 EUR (s uključenim troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. Kako se uvjeti mogu promijeniti, ljubazno molimo da se prije odlaska na putovanje informirate o uvjetima ulaska u Egipat kod nadležnih institucija. Prilikom ulaska u državu, potrebno je ispuniti formural s podacima iz putovnice i o detaljima boravka u destinaciji. Do 8 dana prije polaska vizu je moguće pribaviti i putem stranice https://www.visa2egypt.gov.eg. Državljani država koje nisu članice EU (npr. BiH, Albanija i sl.) vizu moraju pribaviti prije odlaska, u Veleposlanstvu Egipta. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju, u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu zemlje u koju putuju. Svaki putnik je odgovoran za pribavljanje odgovarajućih putnik dokumenata te njihovu ispravnost!!

Fakultativni izleti (plaćanje na licu mjesta):
Kairo - jednodnevni izlet zrakoplovom - Piramide u Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipatski muzej. U cijeni ulaznice i obrok. Cijena približno 199 EUR
Kairo - jednodnevni izlet autobusom - Piramide u Gizi, sfinga, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i obrok. Cijena približno 89 EUR
LUXOR - deluxe jednodnevni izlet autobusom - Hram Karnak, hram kraljice Hatšepsut, Memnonovi kolosi, Dolina kraljeva, vožnja Nilom. Uključene ulaznice i obrok. Cijena približno 99 EUR
OTOČKI SNOVI - Ronjenje s disalicom, posjet otoku Orange Island. Zalazak sunca na brodu, prilikom povratka. U cijeni: Posudba opreme, obrok, voće, hladna i topla bezalkoholna pića. Cijena približno 32 EUR
SUPER SAFARI - Vožnja do beduinskog sela, jahanje deva, uključena posudba marame za glavu i naočala, roštilj večera, bezalkoholna pića. Cijena približno 44 EUR.

Predstavnici na destinaciji:
Na većini destinacija će Vas dočekati slovenski predstavnici koji će Vam na temelju višesezonskog boravka na tim lokacijama, prenijeti sva saznanja o najljepšim mjestima odabrane destinacije. Osim toga, pobrinut će se da se ugodno smjestite, svojom reakcijom doprinijeti da Vaš odmor protekne bezbrižno i biti Vam na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.

Povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb:
U mogućnosti smo za Vas organizirati povratni transfer na relaciji: Zagreb - zračna luka Ljubljana i natrag. Upit je potrebno postaviti prilikom rezervacije aranžmana, a najkasnije 7 dana prije polaska. Za više informacija, obratite se našem prodajnom mjestu.
Cijena povratnog transfera iznosi 350 kn po osobi za minimalno 6 prijavljenih putnika po polasku.
Cijene su informativne i podložne promjenama.

Planirani red letenja: Fly Egypt
LJU - HRG     17:00 - 21:00
HRG - LJU     12:15 - 16:15
Trajanje leta: 4 sata
Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redovnih letova i avioprijevoznika unutar zakonskih i ugovornih opcija. Sva navedena vremena su stvarna lokalna vremena.
Polasci zrakoplova osim iz Ljubljane mogući i iz Graza, Beča, Salzburga, Budimpešte, Linza, Munchena, Klagenfurta, Innsbrucka, Timisoara i Zuricha (cijene na upit).

Mobilni pozivi i internet u Egiptu:
Približne cijene mobilnih poziva: odlazni poziv 19 kn/min, dolazni poziv 11 kn/min, SMS 4 kn, MMS 9 kn, prijenos podataka 3 kn/100 kB. Budući su cijene Raominga visoke predlažemo da prilikom dolaska u Zračnoj luci kupite SIM karticu samo za mobilne podatke tj. internet 2-12 GB ~ 5-15 Eura. Sa navedenom SIM karticom na mobilnom telefonu imate cijelo vrijeme dostupan Internet, te možete ostvariti pozive preko društvenih mreža (WhatsApp, Viber, Skype...)

Kategorizacija hotela:
Hoteli u programu označeni su službenom kategorizacijom koja važi u pojedinim državama, a koja može odstupati od kategorizacije koja važi u Hrvatskoj. Prehrana, komfor, usluge i ostala ponuda, uključujući plaže i bazene, pod nadzorom su lokalnih turističkih organizacija i na njih organizator nema utjecaja. Standardi turističkih ponuda su u odabranim ciljevima tj. državama različiti i međusobno neusporedivi.
Manja oštećenja sobe, stambenog pokućstva, alge na fugama keramičkih pločica i druge manje greške na opremi sobe, koje suštinski ne posežu u njenu funkcionalnost i estetski izgled, ne mogu biti predmet žalbe, budući da ne smanjuju kvalitetu boravka putnika.
Režim rada klimatskih uređaja u isključivoj je nadležnosti hotelijera.
Nedjelovanje klimatskog uređaja ne predstavlja nedostatak turističkog aranžmana.
Pojava buba i insekata, koji u ograničenom opsegu prelaze kroz pukotine u stambenom pokućstvu i otvore namijene prozračivanju, u objektima je, a posebice onim u prirodnom okruženju, sasvim uobičajena i ne može biti predmet žalbe. Ukoliko gore navedeno kod gostiju prouzrokuje nelagodnost, mogu se obratiti recepciji objekta, koji će u okviru svojih mogućnosti osigurati smanjenje ove pojave ili zamjenu sobe.
Određeni objekti posjeduju ponudu »sve uključeno« ili »all inclusive«, gdje cijene uključuje praktično kompletnu ponudu, npr. hranu, većinu pića, sportske aktivnosti, animaciju itd. Ponuda »all inclusive« odnosno »sve uključeno« razlikuje se kako od destinacije do destinacije, tako i od hotela do hotela.
Za većinu hotela niže kategorije (3 ili 4 zvjezdice), koji nude ovakvu ponudu, važi da izrazu »all inclusive« više odgovara naziv puni pansion, budući da u većini slučajeva obuhvaća doručak, ručak i večeru, s pićem uz obroke, koje je uglavnom samo točeno.
Ponuda »all inclusive« vezana je na hotelski kućni red dolaska u hotel i odlaska iz hotela, uglavnom od 12h do 12h, bez obzira na vrijeme odlaska u začnu luku.
Pri smještaju tri ili više osoba u istoj sobi, upozoravamo putnike da su ovim osobama namijenjeni dodatni ležajevi, koja nisu uvijek iste kvalitete kao i osnovni ležajevi.

Napomene:
Usprkos tome da u određenim specijaliziranim dućanima možete kupite alkoholna pića, ne preporučujemo vam njihovo konzumiranje u javnosti. Alkoholna pića u gostinskim lokalima su nešto skuplja nego kod nas. Podaci o bežičnoj internetskoj konekciji preuzeti su sa službenih stranica hotela na dan objave programa. Organizator putovanja ne odgovara za sporo ili ometano djelovanje konekcije u slučaju preopterećenosti ili drugih ispada sistema. Prilikom posjete hramova i muzeja, molimo za adekvatno ponašanje. Također molimo i da ne dotičete kamene zidove, antičke kipove ili izložbene eksponate. Također je zabranjeno i sakupljanje kamenja ili predmeta. Preporučujemo da za izlete izaberete adekvatnu izdržljivu obuću. Molimo za razumijevanje, budući da je razgledanje crkava i muzeja ponekad moguće samo izvana, jer ne želimo smetati tijekom mise i molitvenog obreda. Prilikom posjete đamiji, potrebna vam je adekvatna odjeća koja prikriva tijelo (npr. kratke hlače i majice koje otkrivaju ramena nisu dozvoljeni).

POLICA OD OTKAZA PUTOVANJA U SLUČAJU POZITIVNOG PCR TESTA
Doplata za osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i pozitivnog PCR testa. Doplata nije obavezna, ali ju preporučamo.
Ukupna cijena putovanja do:
200 € , cijena police 11 €
300 €, cijena police 16 €
400 €, cijena police 20 €
500 €, cijena police 24 €
750 €, cijena police 35 €
1.000 €, cijena police 46 €
1.500 €, cijena police 69 €
2.000 € , cijena police 92 €
2.500 €, cijena police 115 €
3.000 €, cijena police 138 €
4.000 €, cijena police 184 €...

Ovo je informativna ponuda, raspoloživa do popunjenja kapaciteta. Cijena je podložna dnevnim promjenama. Važeća je cijena u trenutku rezervacije! Broj mjesta i soba po objavljenoj cijeni je ograničen. Zbog brze dinamike, toplo preporučujemo da rezervaciju izvršite na vrijeme!
Zadnja usluga je ovisna o uplaćenom aranžmanu te je zadnji dan sobe potrebno napustiti prema hotelskom kućnom redu.
Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put pa je ovdje naznačen tek planirani raspored leta. O promjeni vremena leta, putnici će biti pravovremeno obavješteni.


ISPUNJENJE OBRAZCA ZA PRAĆENJE PUTNIKA - obavezno:
Ispunite elektronski obrazac za praćenje putnika dPLF (EU Digital Passenger Locator Form), koji se nalazi na https://app.euplf.eu/#/form#
Svaki putnik se najprije mora registrirati ili urediti profil i primiti lozinku za korištenje aplikacije, a zatim ispuniti obrazac. Svaki pojedinac (punoljetan ili maloljetan) mora ispuniti zasebni obrazac dPLF, čak i ako putuje s obitelji ili kao dio grupe. Ako putnik putuje s obitelji ili kao dio grupe, može koristiti jedan korisnički račun za podnošenje do 5 obrazaca dPLF za članove obitelji ili grupe. Nakon što popunite obrazac, na svoju ćete email adresu primiti QR kod.

Nošenje zaštitnih maski je obavezno na svim javnim površinama u gradu, osim na gradskim plažama i za stolom u restoranu. U hotelu maska nije obavezna na plaži i prostoru oko bazena. Maska je u hotelu obavezna samo u zatvorenom prostoru i prilikom ulaska u restoran. Za kršenje ove mjere predviđena je novčana kazna.

Cijena uključuje

povratni zrakoplovni let Ljubljana - Hurgada,
zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
osobna prtljaga kofer do 20 kg i ručna prtljaga do 5 kg,
autobusni prijevoz do/od odabranog objekta na destinaciji,
7 ili 14 noćenja (ovisi o izabranom) i usluga prema programu,
asistenciju predstavnika u destinaciji,
jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

viza za Egipat, plaćanje na licu mjesta cca 28 €
fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
paket putnog osiguranja s pokrićem za COVID 19 - preporučamo

Lokacija putovanja

The Grand hotel Hurghada, Egipat

ET1

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

od
3.610 kn