Dugi otok / Božava - Hotelsko naselje Božava

Hotel Božava b.b, 23286, Božava

Opis i sadržaj

Hotel Lavanda


Hotel je smješten u borovoj šumi uz more. Sve sobe su prostrane, klimatizirane, s balkonom i pogledom na more, a od opreme sadrže SAT-TV, telefon, hladnjak, tuš/WC s sušilom za kosu. U sobi ne postoji sef nego se sefovi mogu iznajmiti na centralnoj recepciji uz nadoplatu. Postoji mogućnost korištenja dječjeg krevetića uz nadoplatu i najavu. Hotel nudi uslugu pranja i peglanja rublja (nadoplata) te parkiranje (nečuvano). Hotel pripada centralnoj recepciji koja mu se nalazi u neposrednoj blizini, kao i centralni restoran čija se terasa nalazi na samoj obali mora. Usluga polupansiona uključuje buffet doručak i večeru sa uključenim pićem za vrijeme trajanja obroka (mineralna voda, sokovi, pivo, crno i bijelo vino). Jednom tjedno organizira se dalmatinska večer s dalmatinskim specijalitetima i pjesmom klape. Uz uslugu smještaja svaki gost dobije besplatno jedan sat interneta koji može iskoristiti u kavani. Uz fitness & wellness centar, koji se nalazi u prizemlju hotela, nalazi se vanjski bazen sa slatkom vodom te besplatnom ponudom ležaljki i suncobrana (u ograničenom broju). Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu). Hotelski vlakić koji vozi na pješčanu plažu Sakarun nadoplaćuje se. Wi-Fi je dostupan u svim sobama i public prostorijama.

Hotel Agava


Family room hotel smješten u srcu borove šume svega nekoliko metara od mora. Sve sobe su prostrane, klimatizirane, s balkonom i pogledom na more i park, a od opreme sadrže SAT-TV, telefon, hladnjak, sef, kada/WC s sušilom za kosu. Spavaća soba odvojena je kliznim vratima od dnevnog boravka u kojem je pomoćni ležaj. Postoji mogućnost korištenja dječjeg krevetića uz nadoplatu i najavu. Hotel nudi uslugu pranja i peglanja rublja (nadoplata) te parkiranje. Hotel pripada centralnoj recepciji koja mu se nalazi u neposrednoj blizini, kao i centralni restoran čija se terasa nalazi na samoj obali mora. Usluga polupansiona uključuje buffet doručak i večeru uz besplatno piće (mineralna voda, sokovi, pivo, crno i bijelo vino). Jednom tjedno organizira se dalmatinska večer s dalmatinskim specijalitetima i pjesmom klape. U neposrednoj blizini su coctail bar „Kockica“, konoba „Kadulja“, kavana, sladoledarnica, mjenjačnica, suvenirnica te dječji grad. Uz fitness & wellness centar nalazi se vanjski bazen sa slatkom vodom te besplatnom ponudom ležaljki i suncobrana (u ograničenom broju). Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu). Hotelski vlakić koji vozi na plažu Saharun nadoplaćuje se. Wi-Fi je dostupan u svim sobama i public prostorijama.

Hotel Mirta


Family room hotel smješten u borovoj šumi u blizini mora. Sve sobe su prostrane, klimatizirane, s balkonom i pogledom na more i park, a od opreme sadrže SAT-TV, telefon, hladnjak, tuš/WC s sušilom za kosu. Spavaća soba odvojena je kliznim vratima od dnevnog boravka u kojem je pomoćni ležaj. Postoji mogućnost korištenja dječjeg krevetića uz nadoplatu i najavu. Hotel nudi uslugu pranja i peglanja rublja (nadoplata) te parkiranje (nečuvano). Hotel pripada centralnoj recepciji koja mu se nalazi u neposrednoj blizini, kao i centralni restoran čija se terasa nalazi na samoj obali mora. Usluga polupansiona uključuje buffet doručak i večeru sa uključenim pićem za vrijeme trajanja obroka (mineralna voda, sokovi, pivo, crno i bijelo vino). Jednom tjedno organizira se dalmatinska večer s dalmatinskim specijalitetima i pjesmom klape. U neposrednoj blizini su cocktail bar „Maxim“, konoba & pizzeria „Kadulja“, kavana, sladoledarnica, mjenjačnica, suvenirnica te dječji grad. Uz fitness & wellness centar nalazi se vanjski bazen sa slatkom vodom te besplatnom ponudom ležaljki i suncobrana (u ograničenom broju). Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu). Hotelski vlakić koji vozi na plažu Sakarun nadoplaćuje se. Wi-Fi je dostupan u svim sobama i public prostorijama.
Svakodnevno dostupno uz nadoplatu: teniski tereni, fitness dvorana, masaža, whirlpool i sauna (sve uz narudžbu na recepciji). Moguće korištenje hotelskog ručnika. Samo osobe iznad 16 godina mogu koristiti usluge Wellness centra.


BOŽAVA (Dugi otok) - Hotelsko naselje Božava (Lavanda, Agava,Mirta) 3*

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Bujna mediteranska vegetacija u kombinaciji s plavetnilom mora te okolni otoci, hridi i uvale ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim slikovite Božave, treba posjetiti prekrasnu pješčanu plažu Sakarun, Veli rat sa prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno mjesto na otoku, te uvala Telaščica, koja je zbog svoje čudesne ljepote proglašena parkom prirode.

Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave.
Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

Hotelsko naselje Božava:

smješteno je u gustoj borovoj šumi, uz samo more. Kompleks se sastoji od tri hotela – Lavanda, Mirta i Agava. Sva tri hotela su klimatizirana, kategorije 3*.

Sadržaji:

klimatizirana recepcija s info-pultom, mjenjačnica, najam sefa (uz doplatu), klimatizirani restoran s velikom terasom, otvoreni bazen sa slatkom vodom (kod hotela Lavanda), ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno (sukladno raspoloživosti), tenis, stolni tenis, bočalište, fitness centar, pranje i glačanje rublja (uz doplatu), mini market i suvenirnica.

Sobe:

tuš/kada, WC, balkon, klima uređaj, mini hladnjak, SAT TV, sušilo za kosu, većina soba na morsku stranu, besplatan WiFi

Hotel Lavanda 3* sobe 1/2+1, pogled more. Pomoćni krevet je jednostruka sofa na razvlačenje, pogodna za djecu do 12 godina
Hotel Agava i Hotel Mirta 3* obiteljske 1/2+2 sobe

Plaža:

ispred hotela – kamenita, s drvenim platformama za sunčanje i dovoljno hlada. Na pet minuta hoda, šetnicom kroz borovu šumu, nalazi se uvala sa šljunčanom plažom, dok se na par kilometara udaljenosti nalazi Sakarun, prekrasna uvala s prostranom pješčanom plažom, najljepšom na otoku i po raznim europskim anketama, jednom od najljepših plaža na Mediteranu. Hotelski vlakić više puta dnevno vozi od hotelskog kompleksa do Sakaruna (uz doplatu, cijena karte u jednom smjeru po osobi 15 kn; djeca do 6 godina ne plaćaju kartu; djeci do 12 godina vožnja je dozvoljena samo u prisustvu osobe koja je odgovorna za nju, a starija je od 18 godina).

Prehrana:

u centralnom restoranu – smještenom uz samo more

Usluga:

polupansion – buffet doručak i buffet večera u centralnom restoranu. Uz obroke uključeno piće – pivo, vino i sokovi iz šankomata!

Bazen:

Besplatno korištenje otvorenog bazena s morskom vodom za odrasle i djecu, ležaljke i suncobrani (koncesijski ograničen broj), stolni tenis, boćalište.


1 polupansion po osobi
Vrsta sobe 21.5.–10.6.
10.9.–1.10.  
11.6–17.6. 18.6. – 8.7.
27.8.–9.9   
9.7.–26.8.
Hotel Lavanda 3* 1/2+1 BM kl 340 kn 440 kn

500 kn

585 kn

Hotel Agava/Mirta 3* 1/2+2 B obit. kl 340 kn 440 kn 500 kn 585 kn
Hotel Agava/Mirta 3*

1/2 B obit. kl

(samo 2 osobe)

340 kn

465 kn 525 kn 610 kn
Minimalan boravak (noći)

 

3

7 7 7
Uvećanje za kraći boravak

 

+20%

+20% +20% +20%

10% popusta za boravak do 11.06.2022 i od 10.09. 2022.do kraja sezone
Vrijedi za boravke iznad 3 dana.

Popusti:

Hotel Lavanda 3*:

Jedno dijete na pomoćnom ležaju s 2 odrasle osobe:
- ispod 2 god. GRATIS
- od 2 – 11,99 godina -60%
- od 12- 17,99 godina - 30 %

Dvoje djece s 2 odrasle osobe - 1 dijete na jednom pomoćnom ležaju/drugo s roditeljima:
- od 0 – 11,99 godina GRATIS
- od 0 - 11,99  godina - 50 %
  od 12 god. -30%

Jedno dijete s 1 odraslom osobom na osnovnom krevetu:
- ispod 2 godine GRATIS
- od 2 – 11,99 godina - 60 %
- od 12 – 17,99 godina - 30 %

Hotel Agava/Mirta u obiteljskoj sobi:

OBITELJSKA SOBA - 1 ili 2 djeteta s dvije odrasle osobe:
- ispod 2 godine GRATIS
- od 2 - 11,99 godina -60 %
- od 12 godina nadalje -30 %

Doplate:

- doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu Lavanda: 130 kn dnevno
- parking 1€ dnevno (doplata na licu mjesta)
- doplata na licu mjesta: kućni ljubimci 10€ dnevno (molimo imajte u vidu da je ulaz u restoran kućnim ljubimcima zabranjen)
- ručak (klasično posluživanje, uključeno piće - pivo, vino i sokovi iz šankomata): 130 kn po osobi dnevno
- dj. krevetić 7€ dnevno (na upit)

Napomene:

U terminu 20.6.-29.8. dolasci mogući subotom, u ostalim terminima svakodnevno.
*Napomena: cijene za 1/2 obit. sobu u Agavi/Mirti vrijede ukoliko su u obiteljskoj sobi smještene samo 2 osobe

Obavezna doplata kod rezervacije za turističku pristojbu:
10,00 kn za odraslu osobu po danu
Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa turističke pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju turističku pristojbu.
(Turistička pristojba definirana je Zakonom o turističkoj pristojbi. Zadržavamo pravo promjene iste u slučaju promjene Zakona.)

Raspoložive sobe

{{room.title}}

Sadržaji sobe:
{{term}}
{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Ukupna cijena: {{total_price_html}}
Plati akontaciju {{pay_now_price_html}}
Nema slobodne sobe u odabranom terminu. Za bolje rezultate, promjenite kriterije pretraživanja.

Vrsta smještaja

Hotel Hotel

Sadržaji

Bazen vanjski Bazen vanjski
Kućni ljubimci Kućni ljubimci
Bar Bar
Internet – Wifi Internet – Wifi
Sauna Sauna
Parkiralište uz naplatu Parkiralište uz naplatu
Wellness Wellness
Konferencijska dvorana Konferencijska dvorana
Restoran Restoran
Recepcija (24h) Recepcija (24h)

Aktivnosti

Teniski teren Teniski teren
Fitness Fitness
Biciklizam Biciklizam
Ronjenje Ronjenje
Dječje igralište Dječje igralište
Plaža Plaža
Stolni tenis Stolni tenis

Uključeni Obroci

Doručak i večera Doručak i večera

Popusti za djecu

Dijete do 12 godina-besplatno Dijete do 12 godina-besplatno

Kućni red i pravila

Prijava-Check In
od 16:00
Odjava-Check Out
do 10:00
Pravila
Kućni ljubimci
Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.

Što je u blizini

Plaža
Plaža Sakarun (2800m)
Parkiralište
Parking (0m)
uz naplatu, u okviru objekta

Lokacija na karti

Hotel Božava b.b, 23286, Božava

Lidija Tikvić

Program uređuje

Član Elisa tima od Jun 2008

Vrsta smještaja

Hotel Hotel

Sadržaji

Bazen vanjski Bazen vanjski
Kućni ljubimci Kućni ljubimci
Bar Bar
Internet – Wifi Internet – Wifi
Sauna Sauna
Parkiralište uz naplatu Parkiralište uz naplatu
Wellness Wellness
Konferencijska dvorana Konferencijska dvorana
Restoran Restoran
Recepcija (24h) Recepcija (24h)

Aktivnosti

Teniski teren Teniski teren
Fitness Fitness
Biciklizam Biciklizam
Ronjenje Ronjenje
Dječje igralište Dječje igralište
Plaža Plaža
Stolni tenis Stolni tenis

Uključeni Obroci

Doručak i večera Doručak i večera

Popusti za djecu

Dijete do 12 godina-besplatno Dijete do 12 godina-besplatno